AJANKOHTAISTA

  • Lisätty valioituneita 2019
  • Lisätty tietosuojaseloste => YHDISTYS
  • Lisätty Palkintotuomarilista 2019 => YHDISTYS
  • Lisätty kokeet 2019-2020 => TAPAHTUMAT => KOKEET
  • Lisätty valioituneita 2018 ja Vuoden koira 2018 => Kuvat
  • Lisätty koko kauden kokeen ohje => Tulokset

 

Materiaalia sivustolle voi lähettää osoitteeseen suursavon.ajokoiramiehet@ gmail.com

Yhdityksen edustaminen

Jäsenen on mahdollista päästä edustamaan yhditystä erilaisiin kutsukilpailuihin. Edustuspaikat jaetaan menestymiseen perustuvien sääntöjen mukaan.

Sääntöihin on tehty muutoksia keväällä 2014. 

Edustuskokeet ja valintasäännöt:

Pässikoe: Suur-Savon Ajokoiramiesten edellisen Vuoden Koira kilpailun paras ja varakoiraksi pisteiltään toiseksi korkein koira. Edustaja valikoituu pisteissä alenevasti aina seuraavasta, jos ensisijainen edustaja on estynyt. Sama koskee varakoiraa.

Naisten kilpa: Piirinmestaruuskokeessa parhaiten menestynyt naisen omistama tai osaomistama koira ja varaedustajaksi seuraavaksi parhaiten menestynyt koira. Jos piirinmestaruuskokeisiin ei osallistu näitä edellytyksiä täyttäviä koiria, valitsee Suur-Savon Ajokoiramiesten johtokunta karsintakokeissa parhaiten menestyneen edellytykset täyttävän koiran varsinaiseksi edustajaksi ja tälle varakoiran. Jos karsintakokeisiin ei osallistu edellytykset täyttäviä koiria, johtokunta suorittaa valinnan vapaaharkintaisesti.

Kalakukkoajot: Piirinmestaruuskilpailun 4. koira ja sille varakoiraksi seuraavaksi parhaiten menestynyt koira. Edustaja valikoituu sijoituksissa alenevasti aina seuraavasta, jos ensisijainen edustaja on estynyt. Sama koskee varakoiraa.

Lohiajot: Edustajaksi valitaan edellisen vuoden jäsentenvälisten ajokokeiden voittaja ja sille varakoira. Edustaja valikoituu sijoituksissa alenevasti aina seuraavasta, jos ensisijainen edustaja on estynyt. Sama koskee varakoiraa.

Kaikki edustuskilpailuihin liittyvät säännöt löytyvät jäsenjulkaisusta.

Löydät Suur-Savon Ajokoiramiehet ry:n myös facebookista
Käy tykkäämässä ja liity ryhmään!